Näytetään kaikki 2 tulosta

EN 12115 -letkut

EN 12115 -letkut ovat kemikaaliletkuja, jotka täyttävät vaarallisilten kemikaalien kuljetukseen suunnatujen letkujen eurooppalaiset standardit ja turvallisuusvaatimukset.

Kemikaaliletkut ovat teollisuudessa kemikaalien siirtämiseen käytettäviä letkuja. Kemikaaliletkut valmistetaan usein erilaisista kumimateriaaleista. EPDM on yleinen kemikaaliletkuissa käytetty materiaali, koska sillä on erinomainen kemiallinen kestävyys. Se sietää hyvin mietoja happoja, emäksiä, pesuaineita, silikoniöljyjä, ketoneja, rasvoja ja alkoholeja. EPDM:stä valmistetulla letkuilla on myös erinomainen sään- ja korroosionkestävyys. Sitä käytetään usein myös EN12115-letkujen materiaalina.

Kemikaaliletkujen valinta on tärkeää, sillä ne ovat keskeinen osa teollisuuden prosesseja ja niiden avulla voidaan varmistaa, että kemikaalit siirtyvät turvallisesti ja tehokkaasti. Niiden valinnassa tulee huomioida ainakin käyttötarkoitus, käyttöympäristö ja niiltä vaadittava kestävyys. Esimerkiksi, jos kemikaaliletkua käytetään syövyttävien kemikaalien siirtämiseen, tarvitaan näitä kestävä letku. Jos letkua taas käytetään ulkona, tarvitaan letku, joka kestää erilaisia sääolosuhteita ja UV-säteilyä. 

Kemikaaliletkun oikea valinta on tärkeää, jotta letku sopii käyttötarkoitukseen ja kestää käytössä pitkään. Jos oikean kemikaaliletkun tai -liitinten valinta mietityttää, niin me autamme!