Näytetään tulokset 1–15 / 43

Weicon lukitteet

Weiconin tuotevalikoimaan kuuluvat mm. erilaiset teollisuustason lukitukset, jotka soveltuvat käytettäviksi esimerkiksi laakereiden ja koneiden osien kiinnittämiseen.

Laakerilukitukset ovat erityisen tärkeitä laakereiden asennuksessa ja kiinnittämisessä, sillä ne estävät laakerin pyörimisen asennuksen aikana ja varmistavat, että laakeri pysyy paikallaan. Weicon tarjoaa erilaisia laakerilukituksia eri käyttötarpeisiin, kuten esimerkiksi laakerinpuolien kiinnitykseen ja laakerinpyörän kiinnitykseen.

Kierrelukitukset ovat yleisesti käytettyjä teollisuudessa koneiden ja laitteiden osien kiinnittämiseen. Ne ovat erittäin kestäviä ja luotettavia, niitä on helppo käyttää ja ne tarjoavat tehokkaan suojan esimerkiksi koneiden ja laitteiden osille. Weicon tarjoaa erilaisia kierrelukitustyyppejä, kuten esimerkiksi kierrelukitukset, jotka voidaan avata ja sulkea useita kertoja, sekä kertakäyttölukitukset, jotka ovat erityisen sopivia tärkeiden tai arkaluonteisten kohteiden suojaamiseen.

Tasotiivisteet ovat erittäin tärkeitä laitteiden ja koneiden komponenttien tiivistämisessä ja ne estävät öljyn tai nesteen vuotamisen. Weicon tarjoaa erilaisia tasotiivisteitä eri käyttötarpeisiin, kuten esimerkiksi kierrelukitusten ja koneiden osien tiivistämiseen.