Kaikki tuotteet panimoille

Luotettavat, kestävät ja erityisesti elintarvikelaatuiset letkut ja liittimet ovat tärkeä osa panimoiden toimintaa. Me Mittaletkulla toimimme panimoteollisuudelle luotettavana toimittajana ja tahtotilanamme on luoda asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti panimotoimintaa auttavia ratkaisuja. 

Din hitsattava urosliitin tuuma mitoituksella - dinh-t-032 hitsattava uros din-liitin tuumamitoituksella. Tämä din ulkokierreliitin on erityisesti elintarviketeollisuuteen soveltuva liitin. Valitse haluamasi koko alta tai pyydä apua chatista

Kaikki tarvittava
yhdestä paikasta

Meiltä löydätte kaikki laatustandardit täyttävät letkut ja liittimet panimotoiminnan ylläpitämiseksi. Luotettavien tuotteidemme avulla voitte keskittyä paremmin oluen valmistamiseen, kun rikkoutuvista letkuista tai liittimistä ei tarvitse huolehtia.

Vaativan teollisuuden luotettava toimija

Panimoteollisuus on yksi vanhimmista ja perinteisimmistä elintarviketeollisuuden osa-alueista. Samalla se on kuitenkin myös yksi vaativimmista turvallisuuden, laadun ja tehokkuuden suhteen. Panimoteollisuudella onkin pitkä lista tiukkoja vaatimuksia toimittajilleen, joihin me voimme vastata.

Kymmenien tuhansien litrojen kokemuksella

20-vuotisen historiamme aikana olemme tuottaneet eri kokoisille panimoille letku– ja liitinratkaisuja, joiden avulla on voitu tuottaa kymmeniä tuhansia litroja laadukkaita panimotuotteita. Voittekin hyvillä mielin tutustua ja pyytää lisätietoja erilaisista panimoteollisuuden ratkaisuista.

Panimoille

Etkö löytänyt etsimääsi?

Voit aina kysyä letkumestareiltamme apua chatissa, ottaa yhteyttä tai tutustua koko verkkokauppamme laajaan valikoimaan.

Siirry verkkokauppaan
Panimoille

Etkö löytänyt etsimääsi?

Voit aina kysyä letkumestareiltamme apua chatissa, ottaa yhteyttä tai tutustua koko verkkokauppamme laajaan valikoimaan.

Siirry verkkokauppaan