Näytetään kaikki 10 tulosta

DIN letkuliittimet

DIN-letkuliittimet ovat Suomessa ja Euroopassa yleisesti käytettyjä teollisuusliittiimä erityisesti elintarvike-, lääke- ja hygieniateollisuudessa.  Elintarvikeprosessien lisäksi kestäviä DIN-liittimiä käytetään myös rakennuslaitteissa, vesivoimalaitoksissa, laivanrakennuksessa ja tuuliturbiineissa.

DIN-liittimet ovat kestäviä ja auttavat luomaan luotettavan liitoksen. DIN on saksalaista alkuperää oleva liitin-standardi, ja tulee sanoista Deutsches Institut für Normung (German Institute for Standardization).

DIN-liittimet valmistetaan useinmiten ruostumattomasta teräksestä, sillä se tarjoaa erinomaisen lämpötilan ja korroosion kestävyyden. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut DIN-liittimet kestävät vaativia ympäristöjä, joissa on happoa, likaa, korkeaa lämpötilaa, syövyttäviä aineita tai suolaa.

DIN-letkuliittimien asennus vaatii ammattitaitoa ja tietämystä. Huolehdi, että asennat liittimet oikein ja että testaat ne ennen käyttöönottoa varmistaaksesi, että ne toimivat moitteettomasti. Näin varmistat liittimien turvallisuuden ja kestävyyden pitkällä aikavälillä. DIN letkuliittimiä on saatavilla myös eri kokoisina ja tyyppisinä. Mikäli oikean liittimen valinta mietityttää, niin me autamme!