Näytetään tulokset 1–15 / 140

Hydrauliikka

Hydrauliikkaliittimet, hydrauliikkaletkut ja nipat ovat tärkeitä osia hydrauliikkajärjestelmää, ja niiden valinnassa tulee ottaa huomioon käyttökohteen vaatimukset. On tärkeää valita oikeat komponentit, jotta hydrauliikka-asennus toimii tehokkaasti ja turvallisesti.

Hydrauliikkaliittimet ovat komponentteja, jotka yhdistävät hydrauliikkaletkut ja muut hydrauliikkakomponentit toisiinsa. Ne ovat saatavilla eri kokoina ja muotoina riippuen siitä, minkälaisessa hydrauliikka-asennuksessa ne käytetään. Yleisimpiä hydrauliikkaliittimiä ovat säiliöliittimet, paineilmaliittimet ja venttiililiittimet.

Hydrauliikkaletkut ovat nestemäisen aineen siirtämiseen tarkoitettuja putkia, jotka yhdistävät hydrauliikkaliittimet ja komponentit toisiinsa. Ne ovat saatavilla eri materiaaleista valmistettuina, kuten teräksestä, alumiinista ja muovista. Hydrauliikkaletkut on valmistettu eri kokoina ja paksuuksina riippuen siitä, minkälaista painetta ne kestävät ja minkälaisessa hydrauliikka-asennuksessa ne käytetään.

Hydrauliikka-asennuksissa käytettävät nipat ovat tarpeen hydrauliikkaletkujen ja -liittimien kiinnittämiseksi toisiinsa. Nipoilla varmistetaan, että hydrauliikkaletkut ja liittimet pysyvät paikoillaan ja etteivät ne vuoda. Yleisimpiä hydrauliikka-asennuksissa käytettäviä nippoja ovat kierteelliset nipat, kuparipiikit ja muovipiikit.

Jos oikean hydrauliikkatuotteen valinnassa tulee haasteita, niin me autamme!