Visar 1–15 av 140 resultat

Hydraulik

Hydrauliska kopplingar, hydraulslangar och nipplar är viktiga delar av hydraulsystemet, och deras val måste ta hänsyn till applikationens krav. Det är viktigt att välja rätt komponenter så att den hydrauliska installationen fungerar effektivt och säkert.

Hydrauliska kopplingar är komponenter som kopplar hydraulslangar och andra hydrauliska komponenter till varandra. De finns i olika storlekar och former beroende på vilken typ av hydraulisk installation de används i. De vanligaste hydrauliska kopplingarna är tankkopplingar, tryckluftskopplingar och ventilkopplingar.

Hydraulslangar är rör avsedda för att flytta flytande ämnen, som förbinder hydrauliska kopplingar och komponenter med varandra. De finns i olika material som stål, aluminium och plast. Hydraulslangar tillverkas i olika storlekar och tjocklekar, beroende på vilken typ av tryck de tål och vilken typ av hydraulisk installation de används i.

Nipplarna som används i hydrauliska installationer är nödvändiga för att fästa hydraulslangar och kopplingar till varandra. Nipplarna ser till att hydraulslangarna och kopplingarna sitter på plats och att de inte läcker. De vanligaste nipplarna som används i hydrauliska installationer är gängade nipplar, kopparspetsar och plastpiggar.

Finns det utmaningar med att välja rätt hydraulprodukt så hjälper vi till!