Visar alla 13 resultat

Vesiletkut

Vattenslangar används inom olika industrier i olika processer och vid underhåll och drift av maskiner. De ger ett effektivt sätt att distribuera och transportera vatten från en plats till en annan.

Vattenslangar är gjorda av olika material, till exempel olika gummi- eller plastmaterial. Vattenslangar av NBR-gummi, det vill säga nitrilgummi, är särskilt lämpliga för områden där de kan komma i kontakt med olja. Vattenslangar av PVC-plast är väl lämpade för allmänt bruk och de är lätta och flexibla.

Vattenslangar är viktiga verktyg när det gäller smidigheten i industriella processer, och när du väljer dem bör åtminstone deras avsedda användning beaktas. De krav på slangen som ställs av användningsändamålet, till exempel vad gäller hållbarhet, värme, kemikalier eller tryck, ska beaktas.

För det andra, när man väljer vattenslangar måste man ta hänsyn till miljön där de används. Om vattenslangen till exempel monteras på ett uteområde behövs en slang som tål olika väderförhållanden och UV-strålning. Å andra sidan, om vattenslangen används inom livsmedelsindustrin är det nödvändigt att välja en livsmedelsgodkänd vattenslang som inte orsakar lukt eller hälsoproblem.

Genom att välja rätt vattenslang kan du säkerställa att slangen fungerar effektivt och håller länge. Om valet av rätt slang får dig att tänka så hjälper vi dig!