Näytetään kaikki 14 tulosta

Kynsiliittimet

Kynsiliittimet ovat luotettavia ja monikäyttöisiä liittimiä erilaisiin sovelluksiin. Kynsiliittimiä käytetään esimerkiksi vettä, paineilmaa tai höyryä käyttävissä sovelluksissa.

Kynsiliittimien kytkentämekanismi eroaa kierrettävistä liittimistä.  Liitännän kytkemiseksi liittimiä painetaan yhteen niin, että niiden “kynnet” eli lukituskoukut upotetaan toisiinsa. Tämän jälkeen liittimiä kierretään vastakkaisiin suuntiin, kunnes liitäntä on tiukka. Liitännän purkamiseksi, osia tulee kiertää vastakkaiseen suuntaan kuin kiristäessä. 

Kynsiliittimien etuihin kuuluu niiden helppo asennettavuus ja irrotettavuus. Niitä voidaan käyttää näin ollen myös tilapäisissä liitoksissa väliaikaisissa rakenteissa. Ne on hyvin helppo kiinnittää erilaisiin järjestelmiin.

Kynsiliittimiä on saatavilla eri kokoisina ja eri materiaaleista valmistettuina, joten ne soveltuvat monenlaisiin sovelluksiin. Esimerkiksi teräksestä valmistetut kynsiliittimet ovat suosittu valinta  niiden kestävyyden vuoksi. Kynsiliittimiä saa myös letkukaralla tai ilman.  Jos oikean kynsiliittimen valinta mietityttää, niin me autamme!