Näytetään kaikki 7 tulosta

Tri Clamp -elintarvikeliittimet

Tri Clamp-liittimet ovat elintarvike-, lääke-, kemian- ja bioteollisuudessa käytettätyjä pikaliittimiä. Ne ovat helppo ja nopea asentaa ja eritoten pitää puhtaana. Liittimet soveltuvatkin erityisen hyvin vaativan hygieniatason työympäristöihin ja Tri Clamp-liitäntä on näin ollen erittäin yleinen liitäntämalli elintarvike– ja juomatehtaissa, kuten panimoissa.

Tri Clamp-liitinten rakenteen vuoksi niissä ei ole koloja tai rakoja, jonne jäisi helposti esimerkiksi elintarvikkeiden jäämiä, jotka voisivat näin toimia mikrobien kasvualustoina. Näin olen tämän tyyppiset liittimet on erittäin helppo puhdistaa, mikä tekee niistä hyvän ja käytännöllisen vaihtoehdon korkeaa hygieniatasoa vaativan teollisuuden tarpeisiin. 

Pikaliitännän vuoksi liitin on erittäin helppo ja nopea asentaa. Liittimet on tehty puhdistettaviksi ilman niiden purkamista, mutta liitinten yksinkertaisen rakenteen vuoksi on purkaminenkin tarpeen vaatiessa nopeaa ja vaivatonta.

Tri Clamp -liitäntä mahdollistaa prosessilinjojen eri kokoisten ja erilaisilla päillä varustetuttujen osien yhdistämisen toisiinsa.  Sen suosio juuri elintarviketeollisuudessa selittyy helppoudelle pitää liitin puhtaana ja täyttää näin elintarviketeollisuuden tiukat hygieniavaatimukset.