Näytetään kaikki 8 tulosta

Marineletkut

Marineletkut ovat erityisesti merikäyttöön suunniteltuja letkuja, joita käytetään erilaisiin tarpeisiin aluksilla ja merenkulun toiminnoissa. Ne on suunniteltu kestämään meriveden ja meren olosuhteiden aiheuttamat haasteet, joten niillä on hyvät otsonin, UV-säteilyn ja suolaveden kestävyydet.

Marineletkut voidaan valmistaa erilaisista kumi-ja muovimateriaaleista, kuten EPDM:stä tai NBR:stä,  ja niiden valinta riippuu käyttötarkoituksesta. Esimerkiksi öljynkestävää NBR- eli nitriilikumia käytetään usein polttoaineen tai öljyn siirtämiseen.

Marineletkuja on erilaisia eri tarkoituksiin. Hajua läpäisemättömille saniteettiletkuille, polttoaineelle ja dieselille soveltuville polttoaineletkulle, pakokaasuletkuille, jäähdytysvesilinjaletkuille ja veneiden ilmastointiletkuille on kullekin oma tarkoituksensa. 

Marineletkut ovat siis tärkeitä merikäyttöön soveltuvia letkuja. Marineletkujen valinnassa on hyvä huomioida myös  erilaiset sertifikaatit ja standardit, jotka vahvistavat letkujen laadun ja turvallisuuden. Jos oikean marineletkun valinta mietityttää, niin me autamme!