Näytetään kaikki 6 tulosta

Silikoniletkut

Silikoniletkut ovat moniin käyttötarkoituksiin soveltuvia letkuja ja niitä käytetäänkin laajalti eri teollisuudenaloilla. Niillä on kestävä ja joustava rakenne sekä laaja käyttölämpötila-alue. Ne ovat myös kemikaalinkestäviä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan monilla aloilla.

Elintarvikelaatuisia silikoniletkuja käytetään kosmetiikka-, lääke- ja elintarviketeollisuudessa ja muissa korkeaa puhtaus- ja hygieniatasoa vaativissa kohteissa, sillä ne täyttävät tiukatkin hygieniastandardit ja ovat hajuttomia ja mauttomia. Niiden sileä sisäpinta estää mikrobien, kuten bakteerien ja sienten kerääntymisen.   Laajan lämpötila-alueen ansioista, silikoniletkuja käytetään myös kuumalle vedelle, jäähdytysjärjstelmiin ja lämmityslaitteisiin. 

Silikoniletkuilla on useita etuja. Ne ovat hyvin joustavia sekä paineen- ja kemikaalinkestäviä.  Silikoniletkut kestävät hyvin korkeita lämpötiloja ja niissä on usein otsonin ja UV-säteilyn kestävä ulkoseinä.

Silikoniletkujen valinta riippuu käyttötarkoituksesta. Tärkeää on valita ennen kaikkea oikean kokoinen ja laadukas letku. Jos oikean letkun valinta mietityttää, niin me autamme!