Näytetään kaikki 7 tulosta

SMS-elintarvikeliittimet

SMS-elintarvikeliittimet ovat korkeat hygienivaatimukset täyttäviä elintarvikeliittimiä. Ne on suunniteltu kestämään myös korkeita paineita ja lämpötiloja. Elintarviketeollisuuden lisäksi niitä käytetään myös esimerkiksi lääke- ja kemianteollisuudessa ja muilla korkeaa hygieniatasoa vaativilla teollisuuden aloilla.

SMS tulee sanoista  Swedish Manufacturin Standrad. SMS-liittimet tunnetaan myös meijeriliittiminä, sillä monet panimot ja meijerit käyttävät näitä liittimiä. Liitoksen sisäpinta on sileä, ilman rakoja tai koloja, jonne voisi helposti kerääntyä elintarvikejäämia ja soveltuu näin rakenteensa puolesta elintarviketeollisuuden tarpeisiin.

SMS-liittimet ovat helppokäyttöisiä ja helposti puhdistettavissa. Liitäntä soveltuu kompaktin rakenteensa vuoksi käytettäväksi muun muassa pysyvästi asennettuihin putkistoihin. Liitinten osat on kuitenkin heppo irrottaa toisistaan ja soveltuu näin käytettäväksi myös prosesseihin, jotka vaativat osien usein irrottamista toisistaan. 

Valitse tämä liitin, kun toivot helppokäyttöistä, luotettavaa ja elintarviketeollisuuden hygieniavaatimukset täyttävää liitintä. Jos oikean liittimen valinta tuottaa vaikeuksia, niin me autamme!