Näytetään kaikki 13 tulosta

Komposiittiletkut

Komposiittiletkut ovat kestäviä, joustavia ja helppokäyttöisiä teollisuudessa käytettäviä letkuja. Komposiittiletkut valmistetaan kiertämällä spiraalimaisesti useita kerroksia lämpömuovautuvia kankaita ja kalvoja, jonka ansioista letkuilla on ainutlaatuiset ominaisuudet. Komposiittiletku on  jämäkkä, paineenkestävä ja sen vioittuessa vähemmän vuotava.

Letkun rakenteen ja materiaalin ansiosta, komposiitiletkuilla on korkea kemiallinen kestävyys ja ne sietävät hyvin erilaisia lämpötiloja. Komposiittiletkujen sisäpinta valmistetaan yleensä PTFE-kalvosta, polypropyleenikalvosta tai polyesterikalvosta. Ulkomateriaali on useinmiten PVC-pinnoitetusta kudoksesta valmistettu. 

Komposiittiletkuja on eri paksuisia ja levysiä. Paksummat letkut ovat usein kestävämpi, mutta myös painavampia ja vähemmän joustavia. Myös tarvittava työpaine kannattaa ottaa huomioon letkua valitessa.  Tärkeintä on kuitenkin valita laadukas komposiittiletkku, jotta se kestää kauemmin ja toimii tehokkaammin. Jos oikean komposiittiletkun valinnassa tulee kysymyksiä, niin me autamme!