Warning: An unexpected error occurred. Something may be wrong with WordPress.org or this server’s configuration. If you continue to have problems, please try the support forums. (WordPress could not establish a secure connection to WordPress.org. Please contact your server administrator.) in /data03/virt106357/domeenid/www.mittaletku.fi/htdocs/wp-admin/includes/translation-install.php on line 68
Teflonletkut | Mittaletku

Näytetään kaikki 3 tulosta

Teflonletkut

Teflonletkut eli PTFE-letkut ovat monikäyttöisiä ja laadukkaita letkuja, joita käytetään laajalti erilaisissa teollisuuden sovelluksissa. Teflonletkut tunnetaan erinomaisesta kestävyydestään, ja niillä onkin monia etuja esimerkiksi kumiletkuihin nähden. 

Ensinnäkin teflonletkuilla on hyvin laaja käyttölämpötila-alue ja kuuman lämpötilan kestävyys, joka tekee niistä erittäin sopivia käytettäviksi korkean lämpötilan ympäristöissä, kuten prosessiteollisuudessa ja kemianteollisuudessa. Toiseksi teflonletkuilla on erinomainen kemiallinen kestävyys mitä tulee esimerkiksi happoihin, liuottimiin, pesuaineisiin ja alkoholeihin. 

Teflonletkujen joustavuus ja taivutettavuus puolestaan mahdollistavat niiden helpon asentamisen ja sopeutumisen erilaisiin tilanteisiin. Muita teflonin hyviä ominaisuuksia on alhainen kitkakerroin ja hyvät sähkön eristysominaisuudet. Sillä on myös vettä ja muita aineita hylkivä pinta. Näiden ominaisuuksien ansiosta teflon-letkua voidaa käyttää esimerkiksi korkeissa lämpötiloissa ja ankarissa sääolosuhteissa. Pienen kitkakertoimen ansiosta, letkun pinta kuuluu vähemmän ja letku kestää pidempään.

Yhteenvetona voidaan todeta, että teflonletkut ovat monikäyttöisiä ja laadukkaita letkuja. Laaja käyttölämpötila-alue, kemiallinen kestävyys, joustavuus ja monet muut seikat puoltavat teflonletkujen käyttöä. Jos oikean letkun valinta mietityttää, niin käänny puoleemme!