Näytetään kaikki 11 tulosta

DIN-elintarvikeliitin

DIN-elintarvikeliittimet ovat Suomessa ja Euroopassa yleisesti käytettyjä liittiimiä erityisesti elintarvike-, lääke- ja hygieniateollisuudessa. DIN-liittimet ovat kestäviä ja auttavat luomaan luotettavan liitoksen. Niiden käyttö edesauttaa elintarvikkeiden säilymistä puhtaina ja kulutukseen turvallisina. 

Elintarviketeollisuudessa käytettäviä letkuja ja liittimiä koskee erityisen tarkat säännökset sekä normit. Tämä pätee myös DIN-elintarvikeliittimiin, joiden on täytettävä erityiset elintarviketurvallisuusvaatimukset. Tämä takaa, että liittimet ovat täysin puhtaita ja että ne eivät aiheuta haittaa elintarvikkeille. DIN-liittimet on valmistettu elintarvikeystävällisistä materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, ja niiden pinta hylkii bakteerien kasvua. 

DIN-elintarvikeliitinten asennus vaatii ammattitaitoa ja tietämystä. Huolehdi, että asennat liittimet oikein ja että testaat ne ennen käyttöönottoa varmistaaksesi, että ne toimivat moitteettomasti. Näin varmistat liitinten turvallisuuden ja kestävyyden pitkällä aikavälillä. DIN-elintarvikeliittimiä on saatavilla myös eri kokoisina ja tyyppisinä. Mikäli oikean liittimen valinta mietityttää, niin me autamme!