Näytetään tulokset 1–15 / 33

AN-liittimet

AN-liittimet ovat polttoainetta,  öljyä, jäähdytysnestettä tai hydraulinestettä kuljettavien letkun tai putkien kanssa käytettäviä liittimiä, joilla saa siistin, tiiviin ja luotettavan liitoksen.  Nämä liittimet kehitettiin alunperin Yhdysvaltojen armeijan tarpeisiin ja nimi tulee sanoista Army-Navy. AN-liittimiä ovat saatavilla eri kokoisina ja muotoisina, ja niitä käytetään erilaisissa kaasu-,  öljy-, hydrauli- ja ilmanvaihtojärjestelmissä. 

AN-liitinten valinnassa on tärkeää huomioida useita tekijöitä. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on liitoksen koko. On tärkeää valita oikea kokoinen liitin, jotta se soveltuu järjestelmään ja putkistoon. Liian pieni liitin saattaa tukkeutua helposti, kun taas liian suuri liitin ei toimi optimaalisella tehokkuudella.

Toinen tärkeä tekijä AN-liittimien valinnassa on materiaali. Yleisimmin käytetyt materiaalit AN-liittimissä ovat alumiini, messinki ja teräs. Alumiiniliittimet ovat yleisiä, sillä ne ovat kevyitä ja edullisia. Messinkiliittimet ovat myös yleisiä, sillä ne ovat hyvin kestäviä ja sietävät hyvin korkeita lämpötiloja. Teräsliittimet ovat vahvoja ja kestäviä, mutta ne ovat myös painavampia ja kalliimpia kuin alumiini- ja messinkiliittimet.Lisäksi AN-liitinten valinnassa on tärkeää huomioida liitoksen muoto. Liitoksen muoto vaikuttaa siihen, miten se soveltuu järjestelmään ja putkistoon. 

AN-liittimet ovat siis korkealaatuisia hydraulijärjestelmissä käytettyjä liittimiä. Jos tarvitset apua oikean liittimen löytämisessä, niin me autamme!