Warning: An unexpected error occurred. Something may be wrong with WordPress.org or this server’s configuration. If you continue to have problems, please try the support forums. (WordPress could not establish a secure connection to WordPress.org. Please contact your server administrator.) in /data03/virt106357/domeenid/www.mittaletku.fi/htdocs/wp-admin/includes/translation-install.php on line 68
Pesuletkut elintarviketeollisuuden tarpeiisiin

Näytetään kaikki 15 tulosta

Pesuletkut

Pesuletkut ovat elintarviketeollisuudessa puhdistukseen käytettyjä letkuja. Hyvä hygienia on elintarviketeollisuudessa erityisen tärkeää, joten koneiden, prosessilinjojen ja tuotantoalueiden asianmukainen puhdistus on välttämätöntä. Tämä hoituu sertifioiduilla elintarvikelaatuisilla puhdistus- ja pesuletkuilla.

Pesuletkut on suunniteltu kestämään suhteellisen korkeita paineita sekä lämpötiloja, mikä takaa sen luotettavan suorituskyvyn vaativissakin pesu olosuhteissa. Tämä letku on valmistettu kestämään elintarviketeollisuuden todella vaativia olosuhteista ja tarjoamaan optimaalista suorituskykyä pitkällä aikavälillä.

 Mikäli oikean pesuletkun valinta mietityttää, niin me autamme!