Näytetään kaikki 6 tulosta

Paloletkut

Paloletkut ovat korkeapaineletkuja, joita käytetään veden kuljettamiseen tulen sammuttamiseksi. Paloletkut ovat helppokäyttöisiä ja nopeasti käyttöön otettavia letkuja, jotka kiinnitetään esimerkiksi paloautoon, vesipumppuun tai rakennuksen vesijohtojärjestelmään. Paloletkut ovat erittäin helppokäyttöisiä, sillä ne ne tulee ainoastaan kiinnittää vedenjakelupisteeseen ja avata suutin, jonka jälkeen ne ovat valmiita käytettäväksi.

Paloletkut ovat yleensä litteitä, jotta ne voidaan säilöä helposti ja minimoida tilantarve. Ne koostuvat yhdestä tai useammasta kerroksesta kangasta, jota on kyllästetty kumilla, esimerkiksi EPDM-kumilla tai PVC:llä. Kuljetuksessa letkut on pakattu pääasiassa letkukeloihin.

Paloletkun tavallinen käyttöpaine vaihtelee yleensä 8-20 baarin välillä, mutta paineen täytyy kasvaa 70 baariin asti, ennen kuin letku halkeaa. Paloletkut kestävät hankausta ja UV-säitelyä. 

Tutustu valikoimaamme ja löydät tarpeisiisi täydellisesti sopivan paloletkun. Mikäli oikean letkun löytämisessä tulee kysymyksiä, niin me autamme!