Näytetään kaikki 2 tulosta

Letkunsuojat

Letkunsuojat auttavat suojaamaan letkuja hajoamiselta, vaurioilta ja ennenaikaiselta kulumiselta. Niitä käytetään erityisesti ympäristöissä, joissa letkut altistuvat kovalle käytölle tai ympäristön vaikutuksille, kuten hankaukselle, iskuille tai erilaisille sääolosuhteille.

Letkunsuojat valmisteaan useinmiten muovista tai kumista. Ne voidaan asentaa letkujen päälle koko letkun pituudelle tai vain tietyille alueille, joita käytetään eniten. Letkunsuojia on erilaisia. Esimerkiksi spiraalimaiset letkunsuojat ovat joustavia, kierremäisiä letkun ympärille tulevia suojia.

Letkunsuojia käytetään monilla teollisuuden aloilla, kuten öljy- ja kaasuteollisuudessa, maanrakennuksessa ja koneiden valmistuksessa. Letkunsuojat ehkäisevät letkujen ennenaikaista kulumista tai hajoamista, mikä voisi pahimassa tapauksessa aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten tuotannon keskeytyksen, korjauskustannuksia tai turvallisuusriskeja. Letkunsuojien käyttö edesauttaa siis työturvallisuutta ja helpottaa letkujen käsittelyä.