Näytetään kaikki 9 tulosta

Holkit

Holkit ovat letkujen liitinten puristamiseen käytettyjä osia. Holkkeja on saatavilla monenlaisia ja eri kokoisia erilaisiin käyttökohteisiin.  Holkeilla saavutetaan erittäin tasainen ja kestävä letkuliitos. Tämä letkuliitoksen tekeminen vaatii kuitenkin erikoistyökalut.

Holkkeja on saatavilla erilaisine ominasuuksineen monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Matalapaineisille letkuille tarkoitetut peltiholkit ovat nopea ja helppo asentaa. Niitä käytetään mm. polttoainelinjoissa, joissa halutaan vamistaa kestävä ja varma liitäntä. 

Hydrauliikkaletkujen puristusholkkeja käytetään hydrauliikkaletkujen liitinten puristamiseen. Holkkeja on saatavilla myös esimerkiksi spiraaliletkuille, teflonletkuile, painepesurin letkuilla, termoplastiselle letkulle ja hydrauliikkaletkuille.

Holkit ovat siis tärkeitä osia teollisuudenprosesseissa, koska ne edesauttavat kestävien ja luotettavien liitosten rakentamista. Holkkia valitessa on syytä huomioida ainakin siltä vaadittava paineenkestävyys, käyttölämpötila-alue ja mekaaninen kestävyys. Valitse myös materiaali ja koko käyttötarpeen mukaan. Mikäli oikeiden holkkien valinta mietityttää, niin me autamme!